Utekino – Alene Hjemme

Det nærmer seg jul, og det som for veldig mange setter julestemninga er filmene som ses om og om igjen på den koseligste tiden av året. For oss i Kosmorama-staben er Alene Hjemme en av disse filmene som har blitt en tradisjon å sette på så snart desember er i gang og adventsstaken er på plass.

I år har vi lyst til å ønske juletiden velkommen sammen med alle trondhjemmere som elsker filmen og hyggelige filmopplevelser like mye som oss. For å komme i den rette stemningen arrangerer vi utekino i bakgården på Ni Muser den 12 desember klokken 18:00. Arrangementet er gratis og åpent for alle, og det vil være mulighet for å kjøpe kakao, gløgg og noe godt å bite i på Ni Muser.

Så om du trenger et lite avbrekk fra julestria eller bare ønsker å ta med deg venner eller familie på noe hyggelig en tirsdag ettermiddag, kom å se film med oss da vel! Vi kan love god film i over gjennomsnittet hyggelige omgivelser.

Det vil bli satt opp varmelamper i bakgården hvor visningen tar sted, men vi anbefaler å kle seg godt. Aldersgrense på filmen er 11 år. Filmen starter klokken 18:00, så vær litt tidligere ute for å sikre deg plass! Vel møtt, og ha en strålende førjulstid.

Du finner eventet på Facebook her

De beste ønsker fra alle oss i Kosmorama

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk