Helgas filmtips uke 52!

Kosmorama ønsker alle et godt nytt år! Vi håper 2018 vil by på mange gode filmopplevelser. En ting er iallefall sikkert; Kosmorama filmfestival 2018 satser alt på god film! Men, i mellomtiden kan du jo kose deg med helgas filmtips!

 

GUDFAREN 1, 2 og 3

Denne episke trilogien av en mafiasaga, har vel omtrent alle hørt om. I Gudfaren 2 konfronterer Michael Corleone sin bror Fredo under en nyttårsfest på Cuba. For de som ikke har sett trilogien, skal jeg ikke røpe utfallet. Gudfaren-filmene troner på toppen av beste filmer noen sinne laget, ifølge Internet Movie Databases og det prestisjetunge magasinet Empire.

Se filmene her: Gudfaren 1, Gudfaren 2 og Gudfaren 3.

 

BOOGIE NIGHTS

Mark Wahlberg spiller en ung kjekkas som trer inn i pornobransjen i slutten av 70-tallet. Han gjør lynrask karriere under artistnavnet Dirk Diggler, men etterhvert blir han også innblandet i en smørje av dop og vold.

Se filmen her.

Sjekk det kule soundtracket til filmen her.

 

FOR NO GOOD REASON

Denne filmen viste Kosmorama på festivalen i 2014.

Bli med inn i en kreativ, visuell fest som er mye mørkere enn mannen bak det hele. Johnny Depp besøker sin venn, tegneserieskaper og karikaturtegner Ralph Steadman; en hyggelig og omgjengelig kar, men også en av de viktigste radikale britiske artistene i moderne tid. Steadmans ønske om å forandre verden med kunst er sentralt, pent oppbygd av hans vittige historier og en vakker animering som regissør Charlie Paul brukte hele 15 år på å lage.

Se filmen her.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk