Helgas filmtips uke 51!

Vi fortsetter julerushet her på Kosmorama med flere filmer som skaper julestemning. Hvis du ikke så noen av Antons julefilmtips til sist helg, kan du også finne disse her.

 

HJEMME ALENE 2

Utekinoen på Ni Muser, Tirsdag 12. Desember, ble en stor suksess! Se bildene fra eventet her. Vi satser på flere slike eventer i fremtiden, så følg med.

Hjemme Alene 2 er den siste i rekken av Hjemme Alene-filmene hvor Macaulay Culkin hadde hovedrollen – En verdig oppfølger får man si.

Se filmen her.

 

SOLAN OG LUDVIG: JUL I FLÅKLYPA

Solan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Ludvig ønsker seg det samme, så det er ikke vanskelig å overtale oppfinner Reodor Felgen til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, for plutselig må de redde Flåklypa fra verdens verste snøstorm.

Å tukle med naturen. Det er farlig det.

Se filmen her.

 

LIFE

For deg som allerede er lei av julefilmer, og trenger litt gyselig spenning fra verdensrommet, vil vi anbefale LIFE. Dette må sies å vœre en av de virkelig store kino-overaskelsene dette året!

Se filmen her.

PS:

Vi gjør oppmerksom på at filmene vi anbefaler på iTunes er affiliate linker. Det vil si at hvis du leier filmen via linken, vil Kosmorama tjene noen prosenter på dette – Penger som vil gå til å lage en enda bedre festival for deg. Tusen takk.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk