Førjulsstemning på utekino

 

For en kveld det var i går! Tusen takk til alle som møtte opp på utekino og gjorde oss varme om hjertene i kulda. Vi håper publikum koste seg like mye som oss og at julestemninga nå er på plass. Med minusgrader og etter hvert snøfall ble vi ekstra fornøyde og stolte over det dedikerte trondheimspublikumet, som ble sittende under pledd og varmet opp bakgården på Cafe Ni Muser med latter og julestemning helt til rulleteksten kom på skjermen.  

Vi vil rette en spesiell takk til Cafe Ni Muser som stilte opp med veldig hyggelige omgivelser og fantastisk servering. 500 sitteplasser, varmelamper og bålpanner stod klare da publikum ankom, og i teltet i bakgården fikk man kjøpt gløgg, kakao, pepperkaker, bålkaffe og pølser for å grille på bålpanna. 

I denne førjulstid ønsker vi også å minne om at vi kjører julekampanje på festivalpass til Kosmorama 2018. Det kan kjøpes her. Og husk at dersom du ikke trenger festivalpass men fremdeles ønsker å se masse god film med oss i uke 10, kan klippekort og enkeltbilletter til filmene kjøpes så snart programmet blir sluppet og ut festivalen. Følg med her på nettsiden og på Facebooksiden vår for oppdateringer etter hvert som vi nærmer oss festival. Du kan også følge oss på arrangementet for Kosmorama 2018.

Nok en gang takker vi for oppmøtet og ønsker dere alle en strålende adventstid videre. Håper vi ses igjen på festival 5.-11. mars 2018!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk