Helgas filmtips uke 45!

KOSMORAMA ANBEFALER FILMER TIL HELGEN.

 

GRIZZLYMAN

Werner Herzog er en av vår tids mest kjente dokumentar-filmskapere. Det er dokumentarfilm-tid i Trondheim, og Dokumentarfestivalen går av stabelen 11. November. Hvis du ikke kommer deg ut døren kan du se denne knakende gode dokumentaren Grizzlyman.

Klikk her for å se filmen!

 

SUPERSIZE ME

Supersize Me 2 kommer om ikke lenge. I den anledning kan det være fint å få med seg den første filmen der Morgan Spurlock stapper i seg McDonalds burgere for å se hvordan helsen takler det. Resultatene er sjokkerende. Se Supersize me her.

Morgan Spurlock snakker om sin oppfølger til Supersize me.

 

UNREST

For omtrent en uke siden besøkte Sarah Mosses Trondheim for å holde en workshop for regionens dokumentarister. Hun er en eminent konsulent og foredragsholder for dokumentarister verden over. Hennes selskap Together Films gjør distribusjonskampanjen for Unrest. Filmen har fått en rekke priser.

Se nettsiden til Unrest her og se filmen her!

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk