Kulinarisk kino: In Defense of Food

04-michael-pollan-at-supermarket

Velkommen til kulinarisk kino og visning av dokumentarfilmen In Defense of Food!

Kosmorama og Credo inviterer til film og matprat med regissør Michael Schwarz, Credo-sjef Heidi Bjerkan, planteekspert Stephen Barstow og Carl Erik Nielsen Østlund fra kretsløpsgården Skjølberg Søndre. Etter visningen serverer Credo smaker fra det lokale naturmangfoldet i Trøndelag.

In Defense of Food Spis mat. Ikke for mye. For det meste planter. Med dette maximet skal vi til bunns i det mest forvirrende og presserende spørsmålet i vår tid: Hva bør jeg spise for å være sunn? Den USA-baserte journalisten Michael Pollan reiser verden rundt for å utforske og avsløre den daglige kryssilden i media av motstridende påstander om ernæring!

LOKALT MANGFOLD PÅ MENYEN  Vi ønsker med dette velkommen til en spesialvisning hvor vi setter lokalt mangfold og kvalitetsmat på menyen. Etter filmen vil det være servering av noe av det beste sesongen og naturen har å by på. Bevertningen vil foregå i foajeen etter visningen.

TORSDAG 9. MARS KL 16.00  
375,-  
NOVA 3 

KJØP BILLETTER HER

GJESTER
Michael Schwarz er amerikansk produsent og regissør og president for produksjonsselskapet Kikim Media, har vunnet tre Emmy-priser og flere priser for journalistisk arbeid. Tidligere prosjekt inkluderer: The Botany of Desire, Capturing Grace, Extreme by Design, My Father, My Brother and me og Hunting the Hidden Dimension

Stephen Barstow er en internasjonal anerkjent ekspert på spiselige planter, forfatter, koordinator for planteklubb for grønnsaker, potet og urter og dyrker ca. 2000 grønnsaker i egen hage i Malvik.

Heidi Bjerkan er kokk ved Credo, blant annet kåret til årets kjøkkensjef i 2015. Credo har blitt kåret til årets restaurant i Trondheim hele 13 ganger på rad, og rangerer som Norges fjerde beste restaurant i ”White Guide Nordic”.

Carl Erik Nielsen Østlund driver kretsløpsgården Skjølberg Søndre. Gården har i flere år levert mat til Credo og jobber mot et moderne, ansvarlig og variert jordbruk. Gården jobber spesielt med å utvikle en bærekraftig og fremtidsrettet modell for restaurantdrift i samarbeidet med Credo.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk