Kulinarisk kino: NOMA – My Perfect Storm

noma-my-perfect-storm_photo-by-pierre-deschamps

Velkommen til visning av NOMA – My Perfect Storm og matservering på Credo/Jossa under Kosmorama 2017!

I år har vi valgt ut to filmer med særlig kulinariske kvaliteter vi ønsker å tilby vårt publikum. Kulinarisk kino har for oss blitt en årlig tradisjon hvor vi kombinerer filmvisninger med spennende matopplevelser. I år kan du enten nyte et måltid inspirert av det nordiske kjøkken etter visningen av NOMA — My Perfect Storm, eller du kan ta del i en utvidet visning av In Defense of Food med servering og foodtalk. Velkommen til årets kulinariske opplevelser på Kosmorama 2017!

NOMA – My Perfect Storm tar utgangspunkt i det kreative geniet René Redzepi, kjent som en av verdens beste kokker. Hans restaurant NOMA i København har blitt kåret til verdens beste restaurant hele fire ganger. Redzepi har blitt kreditert med å revolusjonere den nordiske maten i innovative retter basert på den nordiske flora. NOMA kommer av ordene «Nordisk» og «Mad» og det er nettopp det vi har i vente. Filmen gir innblikk i Redzepi sitt univers og hans enestående kjøkken og nøkkelen til deres suksess – selv etter at de blir beskyldt for å forgifte sine kunder.

ONSDAG 8. MARS, NOVA 7, KL 18.00

Kulinarisk kino: NOMA – My Perfect Storm + Credo/Jossa

Etter filmen kan du nyte servering på Jossa eller Credo i Ørjaveita 4. Lokale matvarer vil utgjøre en sentral del av menyen.  På Jossa mat og drikke vil det blir servert en 4-retters meny.

Lokale matvarer vil utgjøre en sentral del av menyen. Credo tilbyr en 10 – 12 retters servering basert på tilgjengelige råvarer.

På Jossa mat og drikke i 2. etasje kan man nyte en 4-retters meny. Som forrett serveres det: Tartar av rødbeter med pepperrot, bokhvete, bokhvetespirer og andeegg fra Skjølberg Søndre. Som hovedrett serveres det lettrøkt skreirogn med variasjon av sellerirot og brønnkarse, og Braiserte kjaker av ku med fermentert sopp, kål og bygg. Til dessert blir det melkeis med melk fra Fannremsgården, berlinerbolle og blåbærgele.

Stephen Barstow jobber med å drive fram ulike vekster som vil være med å utforme menyen. Han vil også være tilstede under middagen og fortelle.

Priser (per person): 

530 ,-*

 Jossa mat og drikke

KJØP BILLETTER HER

950 ,-*

Credollll

KJØP BILLETTER HER

*Filmvisning er inkludert i billettprisen, drikke kommer i tillegg.

Praktisk info: Filmen starter 18.00 på Nova kino. Etter filmen (ca. 19.38) går turen til Credo/Jossa i Ørjaveita 4 (gåturen dit tar ca. 10 minutt) der viser man billetten sin og blir henvist til eget bord. Det står på billetten om du har kjøpt til Jossa eller Credo. Jossa ligger i 2. etasje og Credo i første. Infodesken vil kunne være behjelpelig til å tilby assistanse ved behov. Har du andre spørsmål ring oss på 452 24 552.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk