NTNU Filmpris – for første gang under Kosmorama 2016

kosmorama_ann_filmpris

Om prisen:

NTNU Filmpris skal sette fokus på aktører som jobber for å fremme trøndersk filmproduksjon og ved hjelp av sine egne aktiviteter er med på å synliggjøre og utvikle det filmfaglige miljøet  i Trondheim- og Trøndelagsregionen.

NTNUs Filmpris skal bidra til å stimulere og være et incentiv til videre utvikling, og slik være et bidrag til et robust, kreativt og nyskapende filmmiljø i regionen. Prisen rettes mot enkeltpersoner og selskap som produserer film med arbeidsplattform og bosted i Trøndelagsregionen. Prisen gis på bakgrunn av faglig fremragende utvikling, talent og nyskaping.

Kriterier:

Midler:

Nominering og kåring av vinnere:

Jury:

For ytterligere informasjon, kontakt Kosmorama ved Carsten Brønner Johnsen: Carsten@kosmorama.no

Kosmorama 2016 arrangeres fra 8. – 13. mars. www.kosmorama.no

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk