Ramaskrik – vår serie med grøss og gru

Antiviral

Antiviral

Kosmorama har alltid inkludert et knippe skumle filmer, og i 2010 fikk dette konseptet navnet «Ramaskrik». Men selv om vi har fokus på grøss og gru, er vi heller ikke fremmed for å inkludere kule exploitationfilmer, spennende thrillere, stilig science fiction, grøssere som er mer morsomme enn skumle… Her kan de fleste finne noe de liker!

Denne gangen har vi sju filmer på programmet, to av dem fra regissører med sterk tilknytning til veteraner innen våre favorittsjangre: CHAINED fra Jennifer Chambers Lynch (datter av David Lynch) og ANTIVIRAL som er debutfilmen til Brandon Cronenberg (sønn av David Cronenberg). STITCHES er klovnegrøss med komiker Ross Noble i hovedrollen, BRING ME THE HEAD OF THE MACHINE GUN WOMAN er sexy exploitation fra Chile, STOKER er Chan-wook Parks nyeste med store navn som Mia Wasikowska og Nicole Kidman, og DEAD SUSHI er crazy splatterkomedie fra japanske Noboru Iguchi. I tillegg ser vi oss et stykke tilbake i tid, med den originale, lange versjonen av THE SHINING!

Høsten 2011 ble Ramaskrik Oppdal arrangert for første gang med skrekkfilm tre dager til ende, og vi vil fortsette å skremme vettet av folk både vår og høst.

Se program og kjøp billett

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk