Jan Trygve vant Pitchekonkurransen 2013!

pitchAv årets pitchefinalister var halvparten fra Midt-Norge. Likevel var det Jan Trygve fra Oslo som stakk av med den gjeve prisen under gårsdagens Kanonprisutdeling.

Tidligere på dagen hadde Jan Trygve Røyneland (31) pitchet inn «Confidential Business Proposal», idéen han selv omtaler som en «internasjonal pensjonistaction», for juryen bestående av Erlend Loe, Harry Guttormsen og Karin Julsrud.

«Reinert er 80 år og krigsveteran, spiller bridge på det lokale eldresenteret og får en dag en Confidential Business Proposal via nettet. Han sender penger, men skjønner at han har blitt lurt. Han får da plutselig en anledning til å dra ut på den reisen han og den avdøde kona aldri fikk gjennomført. Han reiser til Nigeria for å få pengene sine tilbake. Der havner han i en situasjon som gjør at den dyrekjøpte krigserfaringen kommer til nytte nok en gang.»

Endelig Jan Trygves tur
Det er fjerde gangen Jan Trygve deltar i Pitchekonkurransen, og han har kommet langt opp i vurderingen hver gang.

– Den første gangen jeg deltok, fortalte juryen at det nærmest hadde vært dødt løp mellom meg og en annen, men at det måtte velge én vinner. De valgte han andre. Dette hadde jeg ikke trengt å vite, for det er bedre å være en av de ni som ikke vant, enn å være nummer to, sier han.

I år bestemte juryen at det var Jan Trygves tur til å vinne prisen pålydende 100.000 kroner i utviklingsstøtte til filmprosjektet.
– Det føles veldig fint. Dette er jo jobben min, og å vinne 100.000 kroner føles som en bonus, som om jeg har fått lønn for strevet. Det er rett og slett ganske digg, forteller Jan Trygve dagen derpå.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk