Hva føler du nå?

KOSMORAMA_skjerm_bredde

Kosmorama inviterer til en ukelang filmfest som overrasker, engasjerer og vekker begeistring – Kosmorama er filmfest og fest for folket.

Vi leverer filmene. Du står for følelsene.

Tre følelser gjenskapt av illustratøren Kristian Hammerstad og plassert på plakaten av Klipp og Lim representerer filmopplevelsen Kosmorama vil gi deg gjennom årets festivalprogram.
Kosmorama ønsker på en åpen, fokusert og utfordrene måte å begeistre publikum gjennom overraskende og gode filmopplevelser. Vi vil invitere til en filmfest for folket!

I løpet av årets festival vil du ha muligheten til å se mange filmer på få dager, få mange gode opplevelser og møte nye mennesker. Filmene du ser er med på å berike kunnskapen din, og følelsene du sitter igjen med når rulleteksten kommer, vil vi i Kosmorama gjerne høre om.

Plakatene våre vil dukke opp rundt byen de nærmeste dagene, som en nedtelling til programslippet 20. mars og til festivalstart 15. april. Når du ser smiledamen, den grønne mannen og gråtedamen, ta et bilde, post det på sosiale medier og tag med #kosmo13 og si din mening om årets profil.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk