Fullsatt sal på 678 Kairo?

For en stund tilbake, dro vår programdirektør Ola på kinovisningen «678 Kairo» på Tromsø internasjonale filmfestival (TIFF). I de tidlige morgentimer, rett etter at fuglekvitteren hadde tonet litt ut i Tromsøs gater, ble en fullsatt kinosal litt mer koselig og intim fullt av nysgjerrige mennesker. Ola hadde ingen forventninger, men filmen lovet i hvert fall stort, og et stort øyeblikk ble det for han.

Det er ikke uten grunn at vi ønsker å anbefale denne filmen til dere kjære publikummere. Vi har lovet oss selv at dette er en film som burde komme frem i dagens lys; tre svært forskjellige kvinner fra ulike sosiale lag i det egyptiske samfunnet opplever seksuell trakkassering av ulik art. De tre historiene flettes fiffig og nennsomt sammen til en større fortelling om kvinners situasjon i Egypt.

I morgen skal filmen vises på Nova 1 kl.10.00. Siste sjanse til å se denne gripende og fine filmen. Jeg og flere fra festivalstaben skal selv være der, og vi tror dette vil bli en film verdig å bruke noen tidlige morgentimer på.

Klarer vi å fylle opp Nova 1 i morgen tidlig?

Tekst: Katharina Mila Hesby

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk