Hold deg oppdatert om programslipp, events, nyheter og tilbud fra Kosmorama.

Nei takk, jeg er ikke så opptatt av film
Meny
‹ Tilbake til program

Velkommen til Kosmorama 2018

På denne siden finner du billettprisene våre. Vi er allerede i gang med planlegging av 2018, og lover å komme tilbake med et rikholdig filmprogram. Mer informasjon om billetter og filmer kommer etter hvert som festivalen nærmer seg. Hold av datoene 5. – 11. mars 2018!

Billetter

Alle billetter til ordinære filmforestillinger koster 100,-.
I tillegg har vi «Adressabilletten», som gir en voksen og ett barn til 150,– på forestillinger i Kosmokidsprogrammet (kun tilgjengelig ved kjøp på sted). Spør etter Adressabilletten i billettluken for å benytte deg av tilbudet! Alle billettene blir vanligvis lagt ut til salgs i månedsskiftet januar/februar.

Enkeltbilletter kan kjøpes på nett via programsidene våre, eller på Trondheim kino sine utsalgssteder. Dersom du skal se flere filmer, kan det fort lønne seg å investere i festivalpass. Mer informasjon kommer når festivalen nærmer seg.

Festivalpass Kosmorama 2018

Ønsker du å bli med på Kosmorama neste år også? Følg med på kosmorama.no for mer oppdatert informasjon

Formiddagspass

Formiddagspasset gir deg inngang på alle ordinære forestillinger mandag – fredag under festivalen som starter før kl 17.00. (siste forestillingsstart er 16.49).

Kanonprisen

Kanonprisen ble i 2017 avholdt på Byscenen 9. mars 2017. Mer informasjon om Kanonprisen 2018, kommer når festivalen nærmer seg.

Infoskranken

I infoskranken kan du kjøpe/hente ut festivalpass, akkrediteringskort og kataloger. Her er vi behjelpelige om det er noe du lurer på. Du finner infoskranken i kiosken på Nova kinosenter.

Åpningstider for infoskranken blir annonsert når festivalen nærmer seg.

Privacy/cookies