Meny

Generell info

Som frivillig under Kosmorama får du spennende filmopplevelser, gode erfaringer og nye venner. Vi håper du vil være med å lage en fantastisk festival 5. – 11. mars 2018!

hva er kosmocrew?

Kosmocrew er vår gjeng med frivillige festivalmedarbeidere. Som medlem av Kosmocrew får du et festivalpass som gir deg tilgang til å se så mye film du vil under festivalen. Du er også invitert til egen førpremiere kun for frivillige og selvsagt deltar du på vår avslutningsfest. Vi søker deg som ønsker å bidra til at Kosmorama 2018 blir fantastisk.

 

Hva Forventer vi av deg?

Vi forventer at du møter opp til avtalt tid og gjør jobben med godt humør og engasjement. Minimum arbeidsinnsats er 3 vakter, men noen av stillingene vil kreve litt mer.

 

Søknader

Om du ønsker å være frivillig hos oss lager du kjapt og enkelt en bruker i vårt registreringssystem fyller ut et påmeldingsskjema hvor du forteller litt om hvem du er, hvorfor du ønsker å være frivillig og hva du ønsker å bidra med. Link til registrering og påmelding finner du lengre ned på siden. Søknadsfrist er 1. februar.

Ved spørsmål eller kommentarer, send mail til melissa@kosmorama.no.

 

Stillinger

Produksjon

Rollen i produksjon:
Produksjon holder blant annet på med opp- og nedrigg av festivalen. I tillegg hjelper man til med praktiske ting rundt de ulike arrangementene under Kosmorama. Som eksempel jobbet flere i produksjonsgjengen i 2017 med å lære publikum hvordan man bruker VR-briller. Videre skal produksjon hjelpe til med å gjøre festivalen klar og levere ting som blomster, vann, stoler og annet som trengs under festivalen.

 

Sjåfør

Rollen som sjåfør:
Som sjåfør er oppgaven din å kjøre våre gjester trygt dit de skal. Du transporterer både gjester og utstyr før og under festivalen. Du skal være en hyggelig vert for de du kjører, og det er en stor fordel at du er kjent i byen. Det vil for det meste være snakk om turer til og fra Værnes. Du må være over 20 år og hatt førerkort i minst 2 år. Gode engelskkunnskaper er et pluss.  Som sjåfør hos Kosmorama må du ha prikkfri kjørehistorie. Dette er jobben for deg som trives med å kjøre bil og ønsker å gi våre gjester et godt førsteinntrykk av Trondheim og Kosmorama.

Gjestevert

Rollen som gjestevert:
Gjesteverter får ansvar for én eller flere av følgende, avhengig av oppsatt timeplan per vert: Som gjestevert kan du få ansvaret for én gjest som du skal følge under gjestens opphold eller ansvaret for en gruppe (nominerte til Kanonprisen, juryer, pitchedeltakere) som skal følges fra A til B. Du kan få i oppgave å være tilgjengelig under arrangement eller du kan få ansvaret for én sponsor som skal følges opp i henhold til avtale (møtes på stedet og følges opp på arrangement i tillegg til noe oppfølging i forkant). Dersom vi ser at det er behov for det, kan to gjesteverter jobbe sammen om en gruppe. Gjestevert er en av stillingene som gjerne kan kreve mer tid enn 3 vakter. 

 

Info og akkreditering

Rollen i info og akkreditering:
Under Kosmorama er det info- og akkreditering som bemanner festivalens infoskranker og informerer vårt publikum om filmer, billetter og saler. Infoskranken skal også ta godt imot alle frivillige og akkrediterte til festivalen. Du må være forberedt på at det blir høyt tempo til tider. Det er veldig flott hvis du allerede kjenner til våre systemer, men det er ikke et krav. Dette er jobben for deg som er utadvendt, serviceinnstilt, hjelpsom og ønsker å bli godt kjent med Kosmorama.

 

Markedsføring

Rollen i markedsføring:
Vil du være med å gjøre Kosmorama mer synlig i Trondheim?  I markedsføring har du som oppgave å synliggjøre festivalen gjennom å henge opp plakater, distribuere program og ha stunts før festivalen. Om du er utadvendt, kreativ og initiativrik er dette jobben for deg. I tillegg søker vi fotografer under Kosmorama! 

 

Runner

Rollen som runner:
Som runner må du være forberedt på hektiske skift. Vi søker noen som er løsningsorienterte, effektive og villige til å ta oppgaver på rappen. Du vil få ulike oppgaver hvor du må løpe for å hente, levere eller meddele alt fra filmruller til informasjon. Det er en utfordrende, men gøy jobb som lar deg oppdage alle de forskjellige nivåene som skaper vår festival! En stilling som runner kan kreve mer enn 3 vakter.

 

Vertskap

Rollen i vertskap:
Vertskapet sin oppgave er å være et vennlig ansikt utad for Kosmorama. En av hovedoppgavene vil være å ta ansvar i kinosalene. Det krever litt ekstra mot å være vertskap, enten det er å presentere en film for publikum eller være råkjapp på klargjøring av saler til neste visning. Du blir synlige på festivalen og må derfor være villige til å svare på spørsmål, motivere andre frivillige til å stå på og holde et øye med alt som foregår slik at det blir en trivelig og ren festival for absolutt alle.

 

Betingelser

Som frivillig i Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival 2018 har man følgende krav og rettigheter:

Arbeidsmengde
Minimum arbeidsmengde er 3 vakter, dette tilsvarer ca. 21 timer. Noen stillinger krever mer enn 3 vakter, dette skal være opplyst i stillingsbeskrivelsene.
Stilling og arbeidsområde 
Frivillige engasjeres på frivillig basis til å utføre arbeid i samsvar med arbeidsoppgaver og tidspunkt som avtalt med Kosmorama. Frivillige forplikter å møte til avtalt tid og være tilgjengelige i avtalte tidsrom. Kosmorama vil etterstrebe å ha timelister og konkrete arbeidsoppgaver ferdige i god tid før festivalen, men noen endringer kan forekomme.
Godtgjørelse
Frivillige får festivalpass som gir tilgang til samtlige filmvisninger, t-skjorte og avslutningsfest. Dersom festivalpasset på noen måte misbrukes, frivillige ikke møter opp til avtalt tid eller ikke utfører arbeidet etter avtale, vil pass og t-skjorte bli fakturert.
Uniformering
T-skjorten som utleveres er å anse som arbeidsuniform før og under festivalperioden. Det vil si at den kun skal brukes når man er på vakt, og ikke på fritiden. Etter endt festivalperiode er t-skjorten den frivilliges eiendom og kan brukes til det man måtte ønske.
Taushets- og konfidensialitetsplikt
Frivillige har plikt til å bevare full taushet om alle drifts- og forretningsforhold h*n får kjennskap til, det være seg i selve arbeidstiden, som i fritiden. Det samme gjelder kunnskap om kunders drifts- og forretningsforhold. Frivillige skal heller ikke uttale seg til media før og under festivalen med mindre dette er spesifikt avtalt med festivalens presseansvarlig. Denne taushetsplikten gjelder også etter at arbeidsforholdet er avsluttet.

Søk her

Det er veldig enkelt å lage en bruker i vårt registreringssystem. Når du har kommet deg inn, finn Kosmocrew-knappen og fyll ut søknadskjemaet, og det er det! SØK KOSMOCREW 2018 I DAG!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk