Meny

Bli en del av Kosmocrew!

Få nye venner, opplev verden på seks dager og se film sammen med oss!

Som frivillig under Kosmorama får du spennende filmopplevelser, gode erfaringer og nye venner. Vi håper du vil være med å lage en god festival 7. – 12. mars 2017.

 

KOSMOCREW ER VÅR GJENG MED FRIVILLIGE

Når du er medlem i Kosmocrew får du et festivalpass som gir deg tilgang til å se så mye film du vil under festivalen. Du er invitert til egen førpremiere kun for frivillige og selvsagt deltar du på vår avslutningsfest. Vi søker deg som ønsker å bidra til at Kosmorama 2017 blir fantastisk.

Hva krever vi av deg?

Vi krever at du møter opp til avtalt tid og gjør jobben på best mulig måte. Minimums arbeidsinnsats er 21 timer, men noen av stillingene vil kreve litt mer.

Betingelser for frivillige

søknader

Om du ønsker å være frivillig hos oss må fylle ut påmeldingsskjemaet og fortelle litt om hvem du er, hvorfor du ønsker å være frivillig og hva du ønsker å bidra med. Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.

Ved spørsmål eller kommentarer, send epost til guro@kosmorama.no

OPPDATERINGER PÅ FACEBOOK

Stillinger

Info- og Akkreditering

Under Kosmorama er det info- og akkrediteringsgjengen som bemanner festivalens infoskranker og informerer vårt publikum om filmer, billetter og saler. Infoskranken skal også ta godt imot alle frivillige og andre akkrediterte til festivalen. Du må være forberedt på at det blir høyt tempo til tider.

Dette er jobben for deg som er utadvendt, serviceinnstilt, hjelpsom og ønsker å bli godt kjent med Kosmorama, programmet og logistikken. Info- og akkrediteringsskranken holder åpent uka før og under hele festivalen.

 

GJESTEVERT og sponsorvert

Gjestevertenes ansvar er å sørge for at festivalens gjester får en best mulig opplevelse av oppholdet i Trondheim. Dette innebærer å sørge for at gjestene vet hva som skjer av arrangementer under festivalen, være behjelpelig med å informere om andre muligheter i Trondheim samt følge dem på arrangement de skal delta på i festivalens regi.

Gjesteverten tar også hånd om juryen og skal blant annet forberede planer for juryen, bistå ved skriving av begrunnelser og være behjelpelig med booking av ekstravisninger. Gjesteverten skal videre sørge for at jurymedlemmene får informasjon om andre ting som skjer, og være bindeleddet mellom juryen og festivalen.

Sponsorvertenes ansvar er å sørge for at våre samarbeidspartnere og sponsorer som deltar på arrangement under festivalen får en best mulig opplevelse i forkant av og underveis. Dette innebærer oppfølging i forkant av festival og under arrangement de deltar på.

Gjeste- og sponsorvertene må være selvstendige og ryddige. Gode engelskferdigheter er et krav. Vi ønsker gjerne litt voksne søkere.  Tidligere erfaring som frivillig er ønskelig.

 

Markedsgjengen

Vil du være med å gjøre Kosmorama synligere i Trondheim? Markedsgjengen har som oppgave å synliggjøre festivalen, gjennom å henge opp plakater, distribuere program og ha stunts før festivalen. Om du er utadvendt, kreativ og initiativrik er dette frivilligjobben for deg.

SJÅFØR

Som sjåfør er oppgaven din å kjøre våre gjester trygt dit de skal. Du transporterer både gjester og utstyr før og under festivalen. Du må være en hyggelig vert for de du kjører, og det er en stor fordel at du er kjent i byen. Det vil for det meste være turer til og fra Værnes. Du må være over 20 år og har hatt førerkort i minst 2 år. Gode engelskkunnskaper er et pluss.  Som sjåfør hos Kosmorama må du ha prikkfri kjørehistorie.  Dette er jobben for deg som trives med å kjøre bil og  ønsker å gi våre gjester et godt førsteinntrykk av Trondheim og Kosmorama.

PRODUKSJONSGJENG

Vil du være med å jobbe med alle produksjonene som skjer under Kosmorama? Som en del av produksjonsgjengen er du med på avvikling av våre arrangement. Arbeidsoppgavene vil inkludere rigging i forkant, vertskap underveis og rydding/nedrigg til slutt. Produksjonsgjengen er positive, kreative, sosiale og løsningsorienterte mennesker hvor målet alltid å er gjennomføre arrangementene på best mulig måte for vårt publikum.

KINOVERT

Kinovertene er for mange publikummere det eneste møtet med festivalens mange frivillige. Som kinovert skal du ta imot billetter, ønske velkommen til visningene, rydde salene og fellesområdene på kinoen. Du må være utadvendt og trives med å prate foran publikum. Ønsker du å bidra under festivalen samtidig som du får sett film, er dette jobben for deg.

 

Påmeldingsskjema

Påmeldingsskjema frivillige

 

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk