Hold deg oppdatert om programslipp, events, nyheter og tilbud fra Kosmorama.

Nei takk, jeg er ikke så opptatt av film
Meny

Velkommen til Kosmorama 2018

På denne siden finner du billettprisene våre. Vi er allerede i gang med planlegging av 2018, og lover å komme tilbake med et rikholdig filmprogram. Mer informasjon om billetter og filmer kommer etter hvert som festivalen nærmer seg. Hold av datoene 5. – 11. mars 2018!

Billetter

Alle billetter til ordinære filmforestillinger koster 100,-.
I tillegg har vi «Adressabilletten», som gir en voksen og ett barn til 150,– på forestillinger i Kosmokidsprogrammet (kun tilgjengelig ved kjøp på sted). Spør etter Adressabilletten i billettluken for å benytte deg av tilbudet! Alle billettene blir vanligvis lagt ut til salgs i månedsskiftet januar/februar.

Enkeltbilletter kan kjøpes på nett via programsidene våre, eller på Trondheim kino sine utsalgssteder. Dersom du skal se flere filmer, kan det fort lønne seg å investere i festivalpass. Mer informasjon kommer når festivalen nærmer seg.

Festivalpass Kosmorama 2018

Ønsker du å bli med på Kosmorama neste år også? Følg med på kosmorama.no for mer oppdatert informasjon

Formiddagspass

Formiddagspasset gir deg inngang på alle ordinære forestillinger mandag – fredag under festivalen som starter før kl 17.00. (siste forestillingsstart er 16.49).

Kanonprisen

Kanonprisen ble i 2017 avholdt på Byscenen 9. mars 2017. Mer informasjon om Kanonprisen 2018, kommer når festivalen nærmer seg.

Infoskranken

I infoskranken kan du kjøpe/hente ut festivalpass, akkrediteringskort og kataloger. Her er vi behjelpelige om det er noe du lurer på. Du finner infoskranken i kiosken på Nova kinosenter.

Åpningstider for infoskranken blir annonsert når festivalen nærmer seg.

Privacy/cookies