Meny

Bli med oss på Kosmorama i 2018

Hold av datoene 5. – 11. mars 2018 for et festivalprogram fullspekket med film, fest og opplevelser!

I tillegg til festivalpass, kan du allerede nå sikre deg billetter til spesifikke arrangement under Kosmorama. HER finner du billetter til åpningsfilmen Trondheimsreisen, og HER finner du billetter til Kosmokids: Natt på Museet på NTNU Vitenskapsmuseet og Kulinarisk kino: Cinema Paradiso.

Mer informasjon om billetter kommer når programmet slippes i februar.

Festivalpass

Festivalpass gir adgang til alle ordinære visninger under festivalen. Selv om du har kjøpt festivalpass, så må du hente ut billett til den enkelte visningen du vil se. Dette kan gjøres på nett og i Prinsen kinosenters lokaler etter at filmprogrammet er sluppet. Du kan kun hente ut én billett per film, og festivalpasset er personlig og kan bare brukes av én person.

Vi har også rabattert pris for student/honnør. Disse festivalpassene koster 795 kroner og inkluderer det samme som vanlige festivalpass.

Kjøp festivalpass for Kosmorama 2018 her!

Billetter

Ordinære billetter: Alle billetter til ordinære filmvisninger koster 110,-.

Det er også mulig å kjøpe billetter til enkelte visninger uten å ha festivalpass. Enkeltbilletter kan kjøpes på nett via programsidene våre, eller på Trondheim kino sine utsalgssteder når programmet er ute. Dersom du skal se flere filmer, kan det fort lønne seg å investere i festivalpass eller klippekort.

 

Klippekort

Klippekort inkluderer 5 filmer for prisen av 4 og koster 440,-.

Klippekortene vil være i salg fra programmet er ute, og selges kun i kiosken på Prinsen kinosenter. Klippekortet kan brukes på alle ordinære visninger, og kan deles av flere personer.

Kosmokids

Billetter til filmer i Kosmokidsprogrammet finner du her.

Adressabilletten gir en voksen og ett barn inngang på forestillinger i Kosmokids-programmet til til kun 150,– (NB! Kun tilgjengelig ved kjøp på sted). Spør etter Adressabilletten i billettluken for å benytte deg av tilbudet.

Kanonprisen

Kanonprisen der vi feirer det norske filmåret 2017, blir avholdt på Byscenen torsdag 8. mars 2018. Mer informasjon kommer snart.

Infoskranken

I infoskranken kan du kjøpe/hente ut festivalpass, akkrediteringskort og kataloger. Her er vi behjelpelige om det er noe du lurer på. Du finner infoskranken i kiosken på Prinsen kinosenter.

Inforskrankens åpningstider:
Mandag 26.02 – torsdag 01.03: Kl. 15:00 – 18:00
I festivaluka 05.03 – 11.03 åpner infoskranken hver dag klokken 09:15 til siste filmvisning starter.

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk