Meny

Billettpriser

Alle billetter til ordinære filmforestillinger koster 100,-.
Dersom du skal se flere filmer, kan det fort lønne seg å investere i festivalpass.

Kulinarisk kino

I år har vi valgt ut to filmer med særlig kulinariske kvaliteter vi ønsker å tilby vårt publikum. Kulinarisk kino har for oss blitt en årlig tradisjon hvor vi kombinerer filmvisninger med spennende matopplevelser. I år kan du enten nyte et måltid inspirert av det nordiske kjøkken etter visningen av Noma, My Perfect Storm, eller du kan ta del i en utvidet visning av In Defense of Food med servering og foodtalk. Velkommen til årets kulinariske opplevelser på Kosmorama 2017!

In Defense of Food inkl. matservering i foajeen og matprat 375,-

Kjøp billetter her

Noma, My Perfect Storm og meny på Jossa Mat og drikke (Credo andreetasje) 530,-

Noma, My Perfect Storm og helaften på Credo 950,-

Kjøp billetter her

Prisene inkluderer kinobillett. Drikke kommer i tillegg.

Festivalpass Kosmorama 2017

Kosmorama går av stabelen 6. – 12. mars 2017. Festivalpasset gir deg medlemskap i Kosmoklubben, inngang på alle ordinære forestillinger under festivalen, i tillegg til invitasjoner til spesialvisninger gjennom året.

Ordinærpris: 1195,-

Studentpris: 795,-

Kjøp festivalpass her

Kosmokids-pass

Kosmokids er Kosmoramas barnefilmprogram som går av stabelen lørdag 11. og søndag 12. mars. Vi tilbyr et spennende og variert filmprogram med alt fra norgespremierer til moderne klassikere. Kosmokids vil i år ha et spesielt fokus på roboter, så vi lover mye robotmorro for liten og for stor.

Les om kosmokidsfilmene her

NB! Du må hente ut billetter til alle forestillinger ved hjelp av passet ditt på Trondheim kino sine utsalgssteder. Dette kan du gjøre allerede nå. OBS! Vær tidlig ute, dette er populært!

Kosmokids-pass: 199,-

Kjøp pass til Kosmokids her

 Formiddagspass

Formiddagspasset gir deg inngang på alle ordinære forestillinger mandag – fredag under festivalen som starter før kl 17.00. (siste forestillingsstart er 16.49) Kvitteringen byttes inn i pass i infoskranken på Nova kinosenter i uke 9 eller 10. Se åpningstider under.

Kjøp formiddagspass her

Kanonprisen

Kanonprisen er filmbransjens egen pris, der de beste av de beste fra det norske filmåret blir hedret av sine egne. Medlemmer av filmbransjens fagforbund stemmer fram sine kollegaer, og det deles ut priser til blant annet årets beste regissør, produsent, manusforfatter, fotograf, klipper, lyddesigner, produksjonsdesigner, komponist og skuespillere.

KJØP billett TIL Kanonprisen HER

Programslipp

Programmet ble sluppet 10. februar. Det kan fortsatt skje endringer, så følg med på kosmorama.no
Spørsmål om billetter? Kontakt oss gjerne på anette@kosmorama.no!

 

Infoskranken

I infoskranken kan du kjøpe/hente ut festivalpass, akkrediteringskort og kataloger. Her er vi behjelpelige om det er noe du lurer på. Du finner infoskranken i kiosken på Nova kinosenter.

Åpningstider for infoskranken:

Uke 9:

Mandag-fredag: 16.45 – 21.15

Lørdag-søndag: 12.15 – 21.15

Uke 10 (festivaluka):

Mandag: 14.00 – 22.00

Tirsdag-lørdag: 09.15 – 22.00

Søndag: 09.15 – 18.00

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk