Helgas filmtips uke 47!

OKJA

I Okja møter vi en ung jente, Mija, som risikerer alt for å redde sin beste venn fra et mektige multi-nasjonalt selskap. Hennes venn er en spesiell type super-gris som har blitt avlet frem. Se traileren til denne godbiten av en film!

Filmen er en Netflix original!

 

THE KILLING OF A SACRED DEER

Idag er det premiere på The killing of a sacred deer. Denne filmen hadde vi planer om å vise på Kosmorama, men så ble det planlagt tidligere premiere. Nå kan du altså se filmen på kino. Hvis denne filmen er like sœr som Yorgos Lanthimos forrige film The Lobster, kan du vente deg en annerledes filmopplevelse. Skal vi tro Birger Vestmo fra Filmpolitiet, så er det nettopp dette du vil få, i tillegg til en god film. Han har gitt filmen terningkast 5.

 

THE LOBSTER

Hvis du ikke orker å flytte deg fra sofa-kroken, men likevel ønsker en spesiell filmopplevelse. Sjekk ut Yorgos Lanthimos forrige film The Lobster. Dette er ikke en film for alle, men noen film-geeker finner vel veien til denne siden skulle man tro :)

Filmen kan du se her.

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk