Vi søker frivillige til Kosmocrew 2018!

Som frivillig under Kosmorama får du spennende filmopplevelser, gode erfaringer og nye venner. Vi håper du vil være med på å lage en fantastisk festival 5. – 11. mars 2018!

Hva er kosmocrew

Kosmocrew er vår gjeng med frivillige festivalmedarbeidere. Som medlem av Kosmocrew får du et festivalpass som gir deg tilgang til å se så mye film du vil under festivalen. Du er invitert til egen førpremiere kun for frivillige og selvsagt deltar du på vår avslutningsfest. Vi søker deg som ønsker å bidra til at Kosmorama 2018 blir fantastisk.

Hva forventer vi av deg?

Vi forventer at du møter opp til avtalt tid og gjør jobben med godt humør og engasjement. Minimum arbeidsinnsats er 3 vakter, men noen av stillingene vil kunne kreve litt mer. Følg lenken lengre ned på siden for informasjon og de ulike stillingene. 

Søknader

For å melde deg som frivillig lager du kjapt og enkelt en bruker i vårt registreringssystem og fyller ut et påmeldingsskjema hvor du forteller litt om hvem du er, hvorfor du ønsker å være frivillig og hva du ønsker å bidra med. Link til påmelding finner du lengre ned på siden.

Ved spørsmål eller kommentarer, send mail til melissa@kosmorama.no.

Les om de ulike stillingene her

Lag bruker og søk på Kosmocrew 2018 her

Vi håper at du har lyst til å være med på å lage tidenes Kosmorama i 2018!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk