Blod og gørr på Ramaskrik!

(ADVARSEL: 18+, tekst og trailer viser til: blod, vold og filmatiske grusomheter)

Ramaskrik er skrekkfilmfestival i høyklasse og arrangeres hver høst på Oppdal Kulturhus. Festivalen serverer både grøss og gru til alle som tør. Kosmorama har i den anledning valgt ut to filmer som vil bli vist under årets festival: Mayhem (2017) av Joe Lynch og Kodoku: Meatball Machine (2017) av Yoshihiro Nishimura.

Mayhem av Joe Lynch

Film starter ut med advokaten Derek Cho som mister sin jobb etter å ha blitt lurt av en kollega. Irritert og bestemt på å få ordnet opp i det, drar Derek til sjefens kontor, men møter uheldigvis på problemer. Et virus kalt ID7 har begynt å spre seg på kontorene og sender bygget i en fullstendig ”lockdown” med en 8-timers nedtelling. Derek bestemmer seg for å ta rettferdigheten i egne hender og går på en drapsorgie! Derek Cho spilles av Steven Yeun kjent fra The Walking Dead tv-serien og akkompagneres med den råtøffe Melanie Cross spilt av Samara Weaving.

Kodoku: Meatball Machine av Yoshihiro Nishimura

Filmen er en etterlengtet oppfølger til den internasjonalt anerkjente sci-fi actionfilmen Meatball Machine (2005) av Yudai Yamaguchi og Jun’ichi Yamamoto.

Regissøren Nishimura, kjent for sin slapstick gore skal ha brukt hele 4 tonn med blod under innspillingen. Dette setter en viss indikator for hva slags blodig gru og glede som står i vente for publikum. Den har biomekaniske krigsmaskiner, aliens, blod, brystvorter som kan skyte, samuraipoliti og sist men ikke minst, karakterutvikling! Det blir nok ingen kjedelige stunder for å si det mildt, så det er bare å forberede seg til en klassisk gore fortelling på Ramaskrik!

Ramaskrik 19.-22. Oktober 2017

For mer informasjon og billetter besøk Ramaskrik sine nettsider:

https://ramaskrik.no/

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk