Kosmorama + Olavsfestdagene = Olavskino

Hvert år arrangerer vi Olavskino i samarbeid med Olavsfestdagene. Olavskino er et tematisk filmprogram som viser filmer som relaterer til Olavsfestdagene sitt festivaltema som i 2017 er IDOL. Hver dag under festivalen viser vi filmer på Prinsen kino kl. 17.00. Inkludert en barnefilm kl. 13.00

Vi lever i en tid der idoler dyrkes som aldri før. Vi eksponeres for dem over alt, på scene og skjerm, i blogger og magasiner. Hva er det som skjer når noen løftes opp til å bli et idol? Og hva er det ved oss mennesker som har en slik trang til å idolisere, til å dyrke, til å tilbe noen og noe? Under Olavsfestdagene vi vil også reflektere over den opprinnelige betydningen av ordet idol, som er avgudsdyrkelse. IDOL er tema for Olavsfestdagene 2017.

På årets filmprogram finner man blant annet filmskapere som Margreth Olin, Martin Scoresese og Gianfranco Rosi. Temaer som berøres er religion, menneskeskjebner og oppvekst.

Les hele filmprogrammet her
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk