Sommerkampanje – bli med på Kosmorama i 2018

Gir ukens filmtips mersmak? Du kan allerede nå sikre deg pass til Kosmorama 2018 for bare 795,-

Kosmorama 2018 blir arrangert fra 5.-11.mars 2018. Vi garanterer en hel uke med film, fest og opplevelser. På Kosmorama får man oppleve norgespremierer, verdenspremierer og de ferskeste filmene fra alle verdenshjørner. I tillegg får man møte regissører, filmskapere og skuespillere.

Filmene på Kosmorama gjenspeiler på mange måter verdenen vi lever i. Filmskapere er levende opptatt av å formidle historier om både dagsaktuelle, absurde og evige temaer. Og på Kosmorama plukker vi ut de beste filmene. Vi pleier å si at et pass til Kosmorama er det samme som en reise jorda rundt på 80 filmer. Så er du glad i å reise, film eller gode opplevelser er Kosmorama stedet å være.

Med et festivalpass til Kosmorama får du:

– inngang på alle ordinære forestillinger under festivalen

– inngang på lukkede visninger

– invitasjoner til arrangement hele året

– rabatter og invitasjoner til gratisarrangement hele året

Kjøp pass til Kosmorama 2018 her

Vi sees på Kosmorama 5.-11.mars 2018!

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk