Sterk finsk start på Kosmorama

I år feirer Kosmorama finsk selvstendighet med et eget finsk filmprogram. Programmet omfatter både finske klassikere og nyere filmer.

Kosmorama-publikum har så langt vist stor interesse for det finske filmprogrammet. Dagens forestilling av Calamari Union var tidlig utsolgt og mange av de andre filmene har så langt godt besøk. Så om du ønsker å sikre seg billett til de gjenværende jubileumsfilmene Drivende skyer, Mysteriet Rygseck, Fortellinger fra saunaen og Harens år bør du være rask.

I tillegg til jubileumsprogrammet har vi også finske filmer i andre programkategorier: Den lykkeligste dagen i Olli Mäkis liv og Little Wing, inngår som en del av konkurranseprogrammet «New Directors Award» mens du finner den finske Lovløst land i programmet  «Mennesker i mellom».

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk