Lo and Behold, Reveries of the Connected World

Bli med på visning av dokumentaren Lo and Behold, Reveries of the Connected World. Dokumentaren vises i sammenheng med en faglig festkveld i regi av DigIT – en møteplass for digital utvikling.

Lo and Behold, Reveries of the Connected World
I denne dokumentaren fortelles historien om hvordan en beskjed sendt mellom to datamaskiner i 1969 innebar starten på en unik utvikling som skulle revolusjonere livet på jorden. Dokumentaren fortelles likevel ikke som en tradisjonell historieforelesning – men med skeptisk tilnærming, underfundig humor og filosofiske perspektiver følger vi internettrevolusjonen fra starten til det ekstreme.

DigIT feirer 8. mars med en faglig festkveld for kvinner og menn innenfor IT- og medieteknologisektoren, med kvinnelige rollemodeller i fokus.

DigIT er en møteplass for digital utvikling. På DigIT kan kontakter knyttes på tvers av fag og miljø, med utgangspunkt i IT/media/digital utvikling og kommunikasjon.
Prisen Årets DigIT Kvinne 2017 skal løfte frem hverdagsheltinner som har gjort en ekstra innsats innenfor IT- og medieteknologifeltet i året som gikk.
På grunn av filmvisning er det i år en liten inngangspris på 95 kr.

Nova kino 8. mars
17.30
Kjøp billetter her

Program
17.30 Registrering v. Nova Kino, lett servering
18.00 Filmvisning Werner Herzogs «Lo and behold”.
20:00 Program start i Olavs Pub
* Lina Reinsbakken: Spennende VR-film prosjekt
* Elina Willert: En gründer-reise
* Kåring årets DigIT-kvinne
* Diskusjon

21.00 Nachspiel med Kosmorama-gjengen på Sellanraa

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk