Splitter ny førpremiere til Kosmorama

2
TIRSDAG 07.03, NOVA 1, 17:15 

 

Det er nå klart at Kosmorama får førpremiere på Karsten og Petra – Ut på tur. Filmen vises selveste åpningsdagen, tirsdag 7. mars under Kosmorama og blir en del av Kosmokids, barnefilmprogrammet til Kosmorama. På festivalen får vi også besøk av de kjente og kjære kosedyrene Løveungen og Frøken Kanin.
Kjøp billetter og les mer heR Kjøp kosmokidspass her

–      Kosmorama gleder seg til å ha et åpningsarrangement for både store og små. Vi håper mange tar turen for å se filmen og hilse på Løveungen og Frøken Kanin, sier festivaldirektør Silje Engeness

Filmserien med Karsten og Petra og kosedyrene deres, er basert på de folkekjære bøkene av Tor Åge Bringsværd og Anne G. Holt. I år er det også helt nye skuespillere i hovedrollene: Oliver Dahl (6) og Alba Ørbeck-Nilssen (5).

I Karsten og Petra – Ut på tur blir vi med Karsten og Petra på fjelltur. På turen får de mange spennende villmarksopplevelser og de møter Aksel, en veldig kul aktivitetsleder som de prøver å spleise med Petras mamma. Alt går selvsagt ikke etter planen, men de tar med seg noen viktige lærdommer om både familie, forelskelse og fjellvettregler.

Filmen regisseres av Arne Lindtner Næss, med blant annet, Janne Formoe, Hilde Lyrån, Markus Tønseth, Anna Celina Bredal, Ivar Nørve, Tone Johnsen i rollene.

Her kan du lese om hele programmet til Kosmokids
Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk