Kosmokids 2017 – Robotene kommer!

dchiqdi14

Se opp! Robotene kommer!

11. – 12. mars kommer Robotene til Kosmokids. Vi får besøk av roboter som lager musikk, du får lage din egen robot og møte roboter som lager det roboter gjør aller best: Nemlig pannekaker og godteri!

Lørdag kl. 11 åpner vi vår egen robot-godterifabrikk på Nova kino, det blir 3D printede pannekaker, og selvsagt mye godt å spise. Blant filmene vi har på programmet finner du Wall–E, Robotene og Gutten og Jernkjempen. I tillegg kan vi friste med knallfersk premiere på animasjonsfilmen Løvetannbarn.

Så gled deg en til en hel helg med ellevill Robotmorro for store og for små – og alle snakker norsk!!

Hvert år har Kosmokids vært en kjempesuksess. Så i år tilbyr vi egne kosmokidspass til bare 199,- (per person). Passet gir tilgang til alle filmene på Kosmokids.

Kjøp kosmokidspass her

Vi ses på Kosmokids!

PROGRAM:

Lørdag 11.mars kl. 11:00 blir det robotstemning på Nova kino. Her lager vi ekte pannekaker fra vår splitter nye pannekakerobot: Pancakebot og åpner Robotfabrikk. I robotfabrikken blir du med inn i en interaktiv verden, hvor du bygger din egen robot og sender den på jobb for å lage godteri.

FILMER:

WALL-E

Wall-E (2008) 

Jorda er forlatt og full av søppel. Menneskene har flyttet inn på romskipet Axiom, mens de venter på at robotene som er igjen skal rydde opp slik at de kan dra tilbake. Men på jorda er det bare én robot igjen som fungerer; det er Wall-E!

LES MER OG KJØP BILLETTER HER

robotene

Robotene (2005)

Roboten Rodney bor i en liten by og jobber i oppvasken på en restaurant der. Men Rodney er også oppfinner og han ønsker seg noe mer ut av livet. En dag reiser han til Robot City for å finne den store oppfinneren Bigweld, som har brukt hele sitt liv til å skape ting som skal gjøre robotenes liv bedre.

LES MER OG KJØP BILLETTER HER

last-ned

Gutten og Jernkjempen (1999)

I den lille byen Rockwell er ikke Annie Hughes opptatt av de store farene i verden. For henne er det strevsomt nok å tjene til smør på brødet og oppdra sønnen Hogarth. Den viltre og oppfinnsomme niåringen er stadig vekk på leting etter en invasjon fra verdensrommet eller andre skumle trusler.

LES MER OG KJØP BILLETTER HER

courgette01

Eksklusiv premierevisning av Løvetannbarn (2017)!

Løken er kallenavnet på ni år gamle Ikaros. Etter morens plutselige død, blir han venn med den snille politimannen Raymond som følger Løken til sitt nye fosterhjem, Fontaines. Her møter han flere foreldreløse barn på sin egen alder; Simon som er selvutnevnt sjef, Ahmed som elsker dinosaurer, Alice som gjemmer seg bak håret sitt, og Camille som elsker fotball og alltid sier det hun mener. Filmen er en varm og ektefølt animasjonsfilm med barn som spiller hovedrollene i sine egne liv, fortalt fra deres perspektiv – så ærlig som bare barn kan. 

LES MER OG KJØP BILLETTER HER

2

Førpremiere: Karsten og Petra – Ut på tur (2017)

I Karsten og Petra – Ut på tur blir vi med Karsten og Petra på fjelltur. På turen får de mange spennende villmarksopplevelser og de møter Aksel, en veldig kul aktivitetsleder som de prøver å spleise med Petras mamma. Alt går selvsagt ikke etter planen, men de tar med seg noen viktige lærdommer om både familie, forelskelse og fjellvettregler. Filmserien med Karsten og Petra og kosedyrene deres, er basert på de folkekjære bøkene av Tor Åge Bringsværd og Anne G. Holt. I år er det også helt nye skuespillere i hovedrollene: Oliver Dahl (6) og Alba Ørbeck-Nilssen (5).

LES MER OG KJØP BILLETTER HER

 

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk