Invitasjon til VR samarbeid

vr-workshop

I samarbeid med Midtnorsk filmsenter, Work Work og Vitensenteret ønsker Kosmorama å bruke VR som plattform til å utvikle nye idéer.

Har du en idé som kan utvikles i VR-verden, så er dette kvelden for deg.

VR eller Virtual Reality (norsk: Tilsynelatende virkelighet) tilbyr publikum en digital opplevelse av virkeligheten, som også skaper helt nye muligheter for historiefortelling og hvordan vi tenker rundt opplevelser i lyd og bilde. Selv om det er lenge siden VR-brillene kom på markedet, er det først nå de begynner å bli tilgjengelig for flere. Nå er det mulig å lage vår egen filmverden som vi kan «gå inn i» og oppdage med VR-briller på nesen. Dette er noe vi ønsker å leke med!

Alle som har en god idé eller er nysgjerrige på VR er velkommen på Work Work 25. november kl. 19.00 – 22.00. Denne kvelden vil du blant annet få treffe folk fra det finske selskapet Vizor som har spesialisert seg i å utvikle nettverktøy som brukes for å skape VR-verdener og det blir sosial mingling og diskusjon.

Program

1900 – 1910   Velkommen
1910 – 2030   Innføring i nettverktøyet som brukes for å skape VR
2030 – 2100  Brainstorm
2100 – 2130   Pitching av prosjektidéer
2130 – 2200   Konsolider et team rundt din idé og registrer prosjektet

Arrangementet er gratis, men grunnet begrenset antall plasser må man registrere deltakelse i hoopla

Registrer påmelding her

Her er et eksempel på hvordan det fungerer. I denne filmen – som tar deg med på skikjøring ned en fjellside ved Isfjorden, kan du klikke og dra på bildet og se deg rundt i alle retninger.


NB: Filmen fungerer best i YouTube-appen på en smarttelefon. Den kan også oppleves i ekte VR dersom du har tilgang på nødvendig utstyr

Privacy/cookies

Få siste nytt i innboksen!

nei, takk